Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@12:46:31 GMT

بررسی بازار خریدوفروش جک J4 از سایت دیوار

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۰۶۰۲۶

ایلنا؛ خودروسازی چینی جک در ایران توانسته است با همکاری کرمان موتور فروش خوبی را تجربه کند. سدان های این شرکت چینی که از حدود سال 1393 وارد بازار رقابتی ایران شده‌اند به دلیل کیفیت مناسب ساخت و امکانات خوب توانسته‌اند رضایت نسبی خریداران را به دست آوردند و بازار خریدوفروش جک در ایران شرایط خوبی را تجربه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جک j5 یکی از نمونه‌های موفق خودروهای چینی در ایران بود که توانست محبوبیت زیادی به دست آورد اما در حال حاضر این خودرو از خط تولید کرمان موتور کنار گذشته شده است. کرمان موتور با توجه به نیاز بازار تشنه ایران به سدان های کوچک خانوادگی و خالی شدن جای جک j5 در بازار، تصمیم گرفته است در همکاری تازه خود اقدام به فروش جک j4 در ایران کند.

این سدان جدید در سال 1395 در چین معرفی شد بعد از معرفی آن در نمایشگاه کرمان در ابتدای سال جاری، مدتی است که بازار عرضه‌شده است. با توجه به قیمت رقابتی و شرایط خریدی که کرمان موتور برای این خودرو در زمان عرضه اولیه در نظر گرفت خیلی زود تعداد زیادی از افراد اقدام به خرید جک j4 کرده‌اند. به همین دلیل در حال حاضر بازار خریدوفروش جک j4 روزهای شلوغی را در سایت دیوار سپری می‌کند.

آشنایی با سدان جدید جک در ایران

جک جزو خودروسازی‌هایی اصیل که دارای زبان طراحی منحصربه‌فرد هستند نیست و این موضوعی در طراحی‌های متفاوت خودروهای این کمپانی کاملاً نمود پیدا می‌کند. البته این مشکل به‌جز دریکی دو کمپانی چینی در تمام تولیدات خودرو این کشور دیده می‌شود. به‌طوری‌که بخش طراحی کمپانی‌های جک، جیلی، چری و ام وی‌ام در هر دوره زمانی سه تا چهارساله به‌جای بهبود طراحی خودروهای خود تنها آن‌ها را از نو و بدون هیچ ظرافتی مجدداً طراحی می‌کنند. جک j4 بااینکه خودرو جدیدتری نسبت به جک j5 محسوب می‌شود اما کاملاً از طراحی آن خودرو فاصله گرفته و حتی پسرفت‌هایی نیز در آن مشاهده می‌شود.

از طرفی واردکنندگان و تولیدکنندگان این خودروها مانند کرمان موتور نیز معنای تازه‌ای به واژه حمایت از مشتریان بخشیده‌اند و دست به حذف ساده‌ترین امکانات آن‌ها می‌زنند. کرمان موتور برای فروش جک j4 تولید ایران در سال 1397 و در آستانه ورود به دهه 20 میلادی در قرن جدید اقدام به حذف نمایشگر و تریم دورنگ، و 4 عدد از کیسه هواهای خودرو کرده است. بااین‌حال کیفیت ساخت خودرو قابل‌قبول است و سایر امکانات رفاهی آن در صورت حذف نشدن همچنان این خودرو را در بین رقبا ممتاز می‌کند.

برای جک j4 در ایران یک موتور 1.5 لیتری 4 سیلندر با خروجی تنها 103 اسب بخار در نظر گرفته‌شده است. گیربکس cvt دنده‌اتوماتیک نیز وظیفه انتقال قدرت موتور نه‌چندان قدرتمند این خودرو را به چرخ‌های جلو بر عهده دارد. این مشخصات درمجموع شاید چندان قدرتمند به نظر نرسد اما با توجه به قیمت بالای رقبای چینی و کیفیت بسیار پایین خودروهای داخلی که در ده سال اخیر هیچ پیشرفتی در آن‌ها دیده نمی‌شود سبب شده است این خودرو چینی نیز بازار فروشی را در ایران تجربه کند که خواب آن را در هیچ نقطه دیگری از جهان نخواهد دید.

بررسی قیمت و بازار فروش جک j4 در سایت دیوار

ازآنجایی‌که تنها چند ماه از شروع فروش جک j4 در بازار ایران می‌گذرد در حال حاضر نمونه دست‌دوم این خودرو بسیار کمیاب است و بازار خریدوفروش جک j4 در سایت دیوار بیشتر شامل خودروهای صفر موجود در نمایندگی‌های کرمان موتور یا نمایشگاه‌های خودرو می‌شود. البته بعد از فروش اولیه خوب و رضایت نسبی خریداران، افرادی بیشتر اقدام به خرید جک j4 می‌کنند و این موضوع را در به‌روزرسانی سریع آگهی‌های فروش این خودرو می‌توان مشاهده کرد.

قیمت جک j4 صفر در آگهی‌های فروش نمایندگی‌های مختلف موجود در سایت دیوار کمی متفاوت است و از 116 تا 120 میلیون تومان در نوسان است.  بااین‌حال همچنان ارزش خرید خودرو حفظ‌شده است و درصورتی‌که با افزایش قیمت بیشتر وارد بازار رقیبانی چون جیلی gc6، چری آریزو 5 و بسترن b30 نشود می‌تواند همچنان فروش خوبی را در قیمت پایین‌تر تجربه کند.

 

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۶۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، روز گذشته علی آبادی، وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

قرائت گزارش تفحص از خودروسازان | دو خودروساز بیش از ۱۸۰ شرکت دارند رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

رانت‌های چینی در بازار خودرو

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سئوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

کد خبر 848601 برچسب‌ها واردات خودرو ارز - بازار داخلی خبر مهم وزارت صنعت، تجارت و معدن

دیگر خبرها

  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو