Web Analytics Made Easy - Statcounter

جک مدل‌های بسیاری را در سال‌های متعدد روانه بازار  کرده است و این مدل‌های مختلف بعضاً با تغییرات جزئی، سبب به‎وجود آمدن سری‌های قدرتمندی از اتومبیل شدند که نمونه‌های مشابه کمی دارند. جک  J5در مدل‌های ساده و اتوماتیک یکی از همین خودروها است. بااین‌حال در بازار خریدوفروش جک  J5همیشه با مدل‌های قدیمی خود یعنیJ3 و J4 مقایسه می‌شود و این قیاس نیز ناگزیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصولاً وقتی به حدی قابل‌قبول از کیفیت برسید معمولاً با خودتان مقایسه می‌شوید. حال این شما و این‌هم مقایسه میان جک   J5و برادران کوچکش! 

از سال 2009 تا عرضه جک J5 اتفاقات بسیاری برای این سری رخ داده است. برای مثال اولین و مهم‌ترین رشد در این مدل‌ها از سری 3 تا 5 تغییر بسیار واضح در شکل و شمایل این خودرو است. ظاهر بسیار زنانه جک J3  کم‌کم و با رشد بسیاری، به حالت اسپرت و قدرتمند سری 5 رسیده است و همین نکته بزرگ‌ترین تغییر این خودرو نسبت به مدل‌های قبلی‌اش است. در درجه بعدی میزان قدرت خروجی از خودرویی 50 میلیونی است؛ جک  J3 با استفاده از 1300 سی‌سی توانایی تولید تنها 93 اسب بخار را داشت و تمام این قدرت نیز صرف شتابی 16 ثانیه‌ای از صفر تا صد می‌شد. نهایت سرعت این اتومبیل در بهترین حالت 160 کیلومتر بود اما با پیشروی در تکنولوژی احتراق و قدم بعدی جکJ4  موفق به تولید میزان بیشتری از قدرت در موتورش شد. خیلی زود حجم موتور جک افزایش پیدا کرد و با 200 سی‌سی بیشتر، بیشینه سرعت جک J4  به 180 کیلومتر بر ساعت رسید. 

این میزان از قدرت در شتاب اولیه‌اش نیز تأثیر داشت و با 3 ثانیه کاهش، جک J4 توانایی رسیدن به صد کیلومتر را تنها در 13 ثانیه داشت. بااین‌حال برای هر پیشرفتی، یک قدم بعدی وجود دارد و جک J5  دقیقاً همان قدم بعد بود. با افزایش حجم تا 2000 سی‌سی و 5200 دور در هر دقیقه جک J5  قادر به تولید 174 اسب بخار قدرت است و این 180 کیلومتر بر ساعت با شتاب 9 ثانیه‌ای همراه است. این حجم از قدرت خروجی با مصرف خیلی بالایی هم مواجه نشده است و با خرید جک J5  تنها 6 لیتر در هر صد کیلومتر می‌سوزانید. در همین حین شاید جالب باشد بدانید که مدل‌های قبلی هم با اختلاف 0.2 لیتری یکی از کم‌مصرف‌ترین خودروهای بازار هستند. 



به تمامی این ویژگی‏ها یکی از کامل‌ترین ست ترمزهای ممکن را اضافه کنید که شامل چهارچرخ دیسک و مجهز به سیستم ضد قفل برای هر چهارچرخ ( ABS چهار کاناله) - سیستم ترمز ضد قفل  - سیستم ترمز کمکی هیدرولیک  - EBD - سیستم پایداری الکترونیکی - سیستم کنترل سرعت خودرو در سرپایینی  - سیستم کنترل ایستایی در سربالایی  و ترمز پارک برقی می‌شوند. این میزان از تنظیمات امنیتی هرگز در مدل‌های قبلی حضور نداشتند و این خودروی 200 میلیونی حقیقتاً یکی از ایمن‌ترین خودروی‌های بازار است. ازنظر تجهیزات و امکانات رفاهی نیز جک J5  یک سر و گردن از تمامی مدل‌های قبلی‌اش بالاتر است. 

برای مثال: سانروف - آینه‌های جانبی برقی همراه با گرمکن - آینه‌های جانبی تا شونده برقی - روشن شدن اتوماتیک چراغ‌های جلو - چراغ‌های مه شکن جلو و عقب - چراغ‌های عقب LED -  تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو - چراغ‌راهنما روی آینه - تنظیم‌کننده نور صفحه کیلومتر - کامپیوتر سفری - صندلی چرمی - پوشش چرمی فرمان - تنظیم ارتفاع صندلی راننده - تنظیم برقی صندلی راننده - مموری صندلی راننده - مجهز به گرمکن صندلی‌های جلو - قفل ایمنی کودک - مجهز به سیستم ISOFIX - سیستم ضد سرقت تنها بخشی از امکانت این خودرو نیمه لوکس هستند و همین موضوع دلیل دیگری بر خرید این خودرو است. 

قیمت جک‎ J5  در بازارمان  چیزی حدود 185 تا 225 میلیون تومان است و این موضوع نیز به مدل جک بستگی دارد. نسخه J4  را هم می‌توانید با حدود 90 تا 110 میلیون تومان نیز پیدا کنید. درنهایت شما هستید و یک سری موفق از خودروهایی که در رنج قیمت‌های مختلف امکانات مناسبی را در اختیارتان قرار می‌دهند اما نکته اصلی اینجا است که پیشرفت در جک J5  آن‌قدری محسوس است که واقعاً نمی‌توان از خیرش گذشت. 
 
منبع : ویرلن

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۳۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی

معرفی انواع چیلر های تراکمی

چیلرهای تراکمی به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند که عبارت اند از:

چیلرهای تراکمی هوا خنک (Air-Cooled Chillers)

در این نوع چیلر، گرما از طریق هوا به طرف بیرونی فرستاده می‌شود. این نوع چیلرها مناسب برای محیط‌هایی هستند که به راحتی اجازه اتصال به یک منبع آبی ندارند.

چیلرهای تراکمی آب خنک (Water-Cooled Chillers)

در این نوع چیلر، گرما از طریق یک سیستم آبی بیرونی (مانند یک منبع آب سرد) انتقال داده می‌شود. این نوع چیلرها عمدتاً برای مواردی استفاده می‌شوند که امکان دسترسی به منابع آبی فراهم است.

چیلرهای تراکمی از نظر کارایی، مصرف انرژی و عمر مفید، معمولاً بهتر از چیلرهای دیگر هستند و به طور گسترده در محیط‌های صنعتی، تجاری، و مسکونی استفاده می‌شوند.

در چیلر های تراکمی از چه کمپرسور هایی استفاده می شود؟ 

در چیلرهای تراکمی از انواع مختلفی از کمپرسورها استفاده می‌شود، اما چهار نوع اصلی کمپرسورهای مورد استفاده در این نوع سیستم‌ها کمپرسورهای پیستونی، کمپرسور های پیچی، کمپرسور اسکرال و کمپرسور اسکرو می باشند که عبارت اند از:

کمپرسورهای پیستونی

این نوع کمپرسورها از حرکت پیستون برای فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها معمولاً برای بارهای کم تا متوسط مناسب هستند و در سیستم‌های چیلر کوچک و متوسط استفاده می‌شوند.

کمپرسورهای پیچی

این نوع کمپرسورها از یک یا چند پیچ برای ایجاد فشار و فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها برای بارهای بالا و کاربردهای صنعتی مناسب هستند و در چیلرهای بزرگ و صنعتی استفاده می‌شوند.

لازم به ذکر است که انتخاب نوع کمپرسور به عواملی مانند اندازه و نوع سیستم چیلر، نیاز به سطح صوت، کارایی و هزینه‌ها بستگی دارد.

کمپرسورهای اسکرو

کمپرسورهای اسکرو تبرید از یک یا چند پیچ برای فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها برای بارهای بالا و کاربردهای صنعتی مناسب هستند و در چیلرهای بزرگ و صنعتی استفاده می‌شوند.

کمپرسورهای اسکرال

در این نوع کمپرسور، دو پیچ (یکی ثابت و دیگری متحرک) به هم متصل می‌شوند و همزمان به حرکت می‌پردازند. این نوع کمپرسورها برای کاربردهای کوچک و متوسط، به ویژه در چیلرهای خانگی و تجاری کارآمد هستند.

طرز کار چیلر های تراکمی

در این سیستم، یک کمپرسور با استفاده از قدرت مکانیکی، گاز را فشرده می کند و حرارت آن را بالا می برد سپس، گاز فشرده شده به یک مبدل حرارتی انتقال داده می شود که به عنوان مبدل فشرده-مایع شناخته می شود.

در آخرمایع فشرده شده با تحریک حرارتی به صورت بخار تبخیر می شود و حرارت مورد نیاز برای تبخیر، از محیط اطراف جذب می شود سپس، بخار تولید شده به یک مبدل حرارتی منتقل می شود که به عنوان مبدل بخار-آب شناخته می شود.

در این مبدل بخار از آب خنک‌ شده عبور می‌کند و به آب یخ تبدیل می‌شود. آب یخ تولید شده در محفظه ذخیره می شود و برای خنک کردن هوا یا سایر برنامه های خنک کننده استفاده می شود.

سیستم چیلر تراکمی از چه اجزایی تشکیل شده است؟

چیلرهای تراکمی، مانند هر دستگاه تهویه مطبوع دیگر، از اجزای مختلفی تشکیل شده‌اند که هر یک وظیفه خاصی را انجام می‌دهند. در ادامه، اجزای اصلی یک چیلر تراکمی را بررسی می‌کنیم:

کمپرسور: این قسمت مسئول فشردن بخار تبخیری است که از تبخیرگر خارج می‌شود. کمپرسور فشار بخار را افزایش می‌دهد تا بتواند بخار را به مبدل حرارتی (کندانسور) ارسال کند. تبخیرگر: این قسمت مسئول تبدیل مایع ترکیبی به بخار است. در اینجا، گرما از محیط یا فرآیندی که باید خنک شود، جذب می‌شود و مایع به شکل بخار تبخیر می‌شود. کندانسور: این قسمت مسئول تبدیل بخار فشرده‌ شده به مایع است. در اینجا، گرمای بخار تخلیه می‌شود و بخار به شکل مایع (معمولاً آب خنک) تبدیل می‌شود. مبدل حرارتی: این قسمت‌ها برای انتقال حرارت بین مایع ترکیبی و محیط خارجی (هوا یا آب سرد) استفاده می‌شوند. این مبادل حرارتی‌ها در تبخیرگر و کندانسور وجود دارند. سیستم کنترل: این سیستم مسئول کنترل و نظارت بر عملکرد اجزای چیلر است. این شامل سنسورها، کنترلرها و دستگاه‌های الکترونیکی است که وظیفه کنترل دما، فشار و سایر پارامترهای مربوطه را دارند. کاربرد های چیلر تراکمی

چیلرهای تراکمی به دلیل داشتن قابلیت‌های خاص، برای کاربردهای مختلفی استفاده می‌شوند. در زیر به برخی از کاربردهای چیلرهای تراکمی اشاره می‌کنیم:

سیستم تهویه مطبوع صنایع غذایی بسته‌بندی صنایع پالایشگاهی تجهیزات الکترونیکی سیستم‌های انتقال حرارت صنایع نیروگاهی

مشخصات فنی چیلرهای تراکمی

مشخصات فنی این دستگاه می‌تواند بسیار متنوع باشد و به عوامل مختلفی از جمله اندازه، ظرفیت خنک کنندگی، کارایی، ویژگی‌های فنی، و سیستم کنترل بستگی دارد. در ادامه، مشخصات فنی مهمی که ممکن است در چیلرهای تراکمی مشاهده شود را بررسی می‌کنیم:

ظرفیت خنک کنندگی

این مشخصه نشان ‌دهنده حجم حرارتی است که یک چیلر می ‌تواند از محیط یا فرآیندی که قرار است خنک شود، جذب کند. این به طور معمول به واحد تاکنس بر ساعت یا به واحد کیلووات بیان می‌شود.

مصرف برق

توان مصرفی چیلر در حین عملکرد را مشخص می کند.

دمای خروجی

این مشخصه نشان‌ دهنده دمای خنک شده خروجی از چیلر است و واحد آن درجه سانتیگراد است.

فشار کاری

این مشخصه در مورد فشار فعالیت چیلر است و با واحد بار، پاسکال اندازه گیری می شود.

سیستم کنترل

این شامل ویژگی‌های مربوط به کنترل دما، رطوبت، و دیگر پارامترهای فرآیندی است که ممکن است در چیلرها برای بهبود عملکرد و کنترل دقیق تر مورد استفاده قرار گیرد.

طول عمر سیستم تهویه تراکمی
طول عمر چیلرهای تراکمی معمولاً بین ۱۵ تا ۲۰ سال است اما این زمان می‌تواند با توجه به شرایط نصب و استفاده، کیفیت و برند تجهیزات، نگهداری و تعمیرات دوره‌ای و دقیق، محیط استفاده و تنظیمات بهینه، متفاوت باشد.

سخن آخر

در نهایت، چیلرهای تراکمی نقش بسیار مهمی در صنعت تهویه مطبوع و سیستم‌های تبرید دارند. با ارائه قابلیت خنک کنندگی بالا، کارایی مناسب و قابلیت اطمینان، این دستگاه‌ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای خنک کردن محیط‌های مسکونی، تجاری و صنعتی به کار می‌روند.

با توجه به اهمیت و گستردگی استفاده از چیلرهای تراکمی در صنعت، انتخاب نوع مناسب این محصول به پارامترهای مختلفی وابسته است و بهتر است که پیش از هر اقدامی در زمینه خرید و انتخاب با مشاورانی مجربی ارتباط داشته باشید. روتوپارس یکی از بهترین انتخاب ها در این زمینه می باشد.

دیگر خبرها

  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • قیمت کولر صنعتی | 2 سال گارانتی | شرایط چک و اقساط
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • نکات کلیدی که قبل از خرید فایل گرافیکی لایه باز باید بدانید
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل